U bekijkt het archief van 2012-2013Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: KFC Meer - Zwarte Leeuw A (speeldag 2 op 08-09-2012)

Eindstand: KFC Meer 2 - 10 Zwarte Leeuw A

Vandaag speelden we onze eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Zwarte Leeuw. Zaak was om de inzet van vorige week verhoogd te zien en proberen ons 1ste goaltje van het seizoen te prikken.

We begonnen vrij mak aan de wedstrijd en al na 10’ stonden we 0-3 achter. We scoorden onze eerst goal van dit seizoen uit een corner van Stef Hessels die werd weggewerkt maar Roy Leemans pikte het leer op en schoot mooi gekruist bovenhoeks binnen. Nog voor de rust noteerden we 2 goals van Zwarte Leeuw telkens uit een voorzet. We konden onze 2de van de dag ook nog scoren na goed doorzetten van Willem Schelles en Brent Roos had maar binnen te tikken.

De 2de helft wilden we er nog iets van maken maar al na 50 seconden kwamen we op een onoverbrugbare achterstand. We geraakten nog maar moeilijk in ons spel, konden te weinig voetballen en speelden te naïef achterin om het de leeuwen moeilijk te maken. De counters werden vaak te slordig uitgespeeld en op het einde stond er een 2-10 eindstand op het bord.

Op gebied van inzet kunnen we niemand iets verwijten vandaag. Er werd ook geprobeerd om te voetballen maar dit was met te weinig overleg. We onthouden de goede dingen uit deze match en zullen verder werken aan de mindere. Dit kan echter enkel als alle spelers hiervoor 100% willen gaan en alles begint met een goede mentaliteit op de training. Hierop zullen we komende weken op moeten werken want we we zijn 2x vrij (wel een oefenmatch volgende week in Meerle!). Proficiat aan Zwarte Leeuw met deze overwinning!