U bekijkt het archief van 2012-2013Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: Oud Turnhout A - KFC Meer (speeldag 12 op 17-11-2012)

Eindstand: Oud Turnhout A 3 - 0 KFC Meer

Na een korte opwarming (omwille van de catecheseles) mochten we in Oud-Turnhout aan de bak. Daar de tegenpartij niet met drie aanvallers speelden, was het vaak zoeken achterin. Al snel komen we 1-0 achter en deze score blijft behouden tot aan de rust. Er zijn niet heel veel grote kansen en de verdedigers zijn veelal baas over de aanvallers. De eerste helft dienen we geen enkele doeltrap te nemen. Regelmatig wordt de vrije man gevonden en er werd bij momenten heel goed gepraat tegen mekaar. Als we erin slagen de tweede helft ons beste niveau te halen, kunnen we hier misschien punten pakken.

Helaas valt 10 minuten na rusten de 2-0 en dit maakt de opdracht extra moeilijk natuurlijk. Achterin nemen we wat meer risico's, maar echt grote kansen weten we niet echt af te dwingen. Wel zijn we enkele malen gevaarlijk op corner. Na een duwfout van hen na een corner krijgen we een penalty. De keeper weet de bal van Stef Hessels heel goed te stoppen. In de tegenstoot slaagt Oud-Turnhout er nog in de 3-0 te maken. Hierna fluit de scheidsrechter af: een teleurstellend resultaat na een degelijke eerste helft en een zwakkere tweede.