U bekijkt het archief van 2012-2013Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: White Star A - KFC Meer (speeldag 10 op 03-11-2012)

Eindstand: White Star A 1 - 2 KFC Meer

Daar beide teams 7 punten telden in de rangschikking, was het in dat opzicht een belangrijke wedstrijd (voor zover er geen onbelangrijke wedstrijden bestaan). Het B-terrein van White Star lag er op bepaalde plaatsen drassig bij. Fysiek was er ook wel een verschil met onze tegenstander: zij hadden enkele spelers die letterlijk kop en schouders boven de onzen uitstaken. Onze jongens lieten zich niet intimideren hierdoor en stonden stuk voor stuk hun mannetje!

We gaven niet veel kansen weg de eerste minuten. Het rondspelen van de bal verliep niet altijd even vlot bij beide partijen. Op de counter hebben we wel een mooie kans via Roy, maar de keeper weet te redden. Ook Brent ziet een poging van de lijn gered worden, na een mooie volley. Buiten spanning viel er niet heel veel meer te noteren. De De 0-0 ruststand maakte dat de tweede helft ook superspannend zou zijn.

White Star weet al snel te scoren en ook even later treft het nog de paal. Na deze 1-0 wordt Meer een beetje zenuwachtig, omdat ze voelen dat er toch echt meer in zit. Als we combineren zien we enkele mooie dingen en ook de kansen komen. Remy krijgt een heel mooie kans en ook Roy kan enkele malen op goal vuren. Uiteindelijk is het na een schot van Roy dat Remy de gelijkmaker weet te scoren. Vanaf dan wordt de thuisploeg ook wat gefrustreerd, maar wij proberen voetballend nog aan wat kansen te komen. Uiteindelijk maakt Roy de winning-goal en kunnen we vieren.

Voetballend kunnen we nog altijd beter. Wat wel prima was, was de inzet en dat de jongens hun kalmte wisten te bewaren in soms moeilijke omstandigheden. Komende weken ontmoeten we enkele ploegen die hoog gerangschikt staan.