U bekijkt het archief van 2012-2013Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag lezen
Verslag: Gierle FC - Meer A (speeldag 4 op 23-09-2012)

Eindstand: Gierle FC 0 - 4 Meer A

Vandaag trokken we naar Gierle om de plaatselijke scholierenploeg partij te geven.

Vanaf minuut 1 domineerden we de wedstrijd en konden we al snel uitlopen tot 0-2 via doelpunten van Jarno en Kenneth.

Maar geleidelijk aan kwam de thuisploeg iets meer in de wedstrijd, al kregen ze nauwelijks kansen. Een tiental minuten voor de rust kon Sil de 0-3 binnenwerken en daarmee gingen we rusten na een aangename eerste helft .

De tweede helft werd aangevat en verliep meestal in Meers voordeel en zo halverwege kon Geert de 0-4 binnentrappen na weer mooi voorbereidend werk. De match was natuurlijk allang beslist, maar de thuisploeg deed er alles aan om de eerredder

te scoren maar lukte daar niet in ,al verdienen ze wel een compliment omdat ze met en zeer jonge ploeg speelden (meer dan de helft waren nog U15 )

Eindstand Gierle - Meer :  0-4.

Volgende week thuis tegen Flandria gaan we weer proberen de drie punten te pakken. Tot dan!