U bekijkt het archief van 2012-2013Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag lezen
Verslag: Meer A - Gierle FC (speeldag 17 op 06-01-2013)

Eindstand: Meer A 7 - 0 Gierle FC

Vandaag konden we nog eens voetballen na een onderbreking van ruim een maand en dat was tegen Gierle. De bezoekers kwamen naar ons met wel een zeer jonge ploeg nl. met liefst zeven knapen.

Reeds na vijf minuten spelen stonden we al 2-0 voor met doelpunten van Jarno en Wieland en was de wedstrijd in feite al gespeeld. Halverwege de eerste helft deed Wieland er nog eentje bij en zo werd de rust bereikt met een 3-0 voorsprong.

Na de rust zowat hetzelfde spelbeeld met een duidelijk overwicht voor de thuisploeg met nog vier doelpunten als gevolg. 4-0 door Geert, 5-0 Vincent, 6-0 Wieland en 7-0 Sil v.d.Linden. Zo werd een eindstand bereikt van 7-0 na een wedstrijd die weinig om het lijf had. Hopelijk volgend weekend meer tegenstand.