U bekijkt het archief van 2012-2013Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: KFC Meer - Zwaneven A (speeldag 9 op 27-10-2012)

Eindstand: KFC Meer 6 - 3 Zwaneven A

Mooi samenspel was er te zien van beide ploegen na de aftrap.

Onze ploeg bleek iets sterker en dat vertaalde zich in een doelpunt.Zwaneven bleef echter goed meedraaien en met een paar slimme passen wisten ze tegen te scoren.De meeste duels werden echter door onze jongens gewonnen en dat vertaalde zich in doelkansen maar jammer genoeg bleef de afwerking meestal uit. Zwaneven had meer geluk en door een afgeketste bal wisten ze juist voor de rust op gelijke hoogte te komen. Stand 3-3 toen.

De tweede helft werd door onze sjotters beter gecontroleerd en met volgehouden inzet werden er kansen afgedwongen en gescoord. Zwaneven was maar een paar keer gevaarlijk voor goal die onze keeper dan ook allert wist af te slaan.

Uitslag 6-3 en een match waar ze trots op mogen zijn.