U bekijkt het archief van 2012-2013Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: KFC Meer - Verbr.Arendonk C (speeldag 5 op 29-09-2012)

Eindstand: KFC Meer 4 - 8 Verbr.Arendonk C

Vandaag kregen we Verbr.Arendonk C op bezoek. Een ploeg die nog heel laat was ingeschreven in de reeks en in de plaats van Minderhout is gekomen. We dachten een C-ploeg dat gaat meevallen maar al tijdens de opwarming zagen we dat het een geduchte tegenstander zou worden. We begonnen goed aan de wedstrijd met een paar kansen maar kwamen net te kort om af te werken. Zo bleef het lange tijd 0-0 en was het afwachten wie er eerst zou scoren. Arendonk bleek de sterkste en scoorde 2 maal. Een tegentreffer van onze jongens bracht terug hoop doch het was Arendonk die weer scoorde. Het bleef spannend tot aan de rust met elk nog een doelpunt.

In de tweede helft bleven we goed meedraaien en scoorden nog 2 keer. Arendonk was echter te sterk en wist de match met winst af te sluiten, eindstand 4-8. Al bij al een spannende match waar onze jongens goed in bleven meedraaien.