U bekijkt het archief van 2012-2013Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: KFC Meer - Vosselaar VV A (speeldag 23 op 23-02-2013)

Eindstand: KFC Meer 8 - 5 Vosselaar VV A

Vosselaar wou duidelijk revanche, ze begonnen direct te combineren en na twee minuten stond het al 0-1. Onze coach ( jos) begon meteen de spelers aan te manen dat ze moesten opletten. Dat hielp, we kwamen beter in de match en scoorden tegen en vanaf toen waren we de betere ploeg. Ondanks nog twee treffers van Vosselaar gingen we de rust in met een 4-3 voorsprong.

Ook in de tweede helft konden we domineren en speelden we driekwart van de tijd op de helft van de tegenstander. Met mooie combinaties en een paar fraaie goalen wisten onze jongens hun ouders te behagen. Einduitslag 8-5, een verdiende overwinning.

De frietjes die ze nadien kregen omdat ze veel lotjes verkocht hadden werden dan ook met smaak opgegeten.