U bekijkt het archief van 2012-2013Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag lezen
Verslag: Oosthoven A - KFC Meer (speeldag 13 op 24-11-2012)

Eindstand: Oosthoven A 10 - 6 KFC Meer

Na de aftrap konden we de tegenpartij verrassen met een snelle aanval en alzo 0-1 voorkomen. Oosthoven liet zich echter niet doen en begon sterk te voetballen waardoor ze door mooi samenspel 2 maal konden scoren. Daarna was het onze beurt weer, een goal eveneens door mooi samenspel. De match ging verder gelijk op met wisselende kansen maar het was Oosthoven die juist voor de rust nog kon scoren.

Na de rust werd de match wat ruwer en verschillende jongens van onze ploeg moesten om de beurt naar de kant met pijn. Nadat onze keeper na een overtreding die er geen was een vrije trap tegen kreeg en zich nog moest opstellen werd deze ondertussen al gegeven zodat de bal in doel belande. Hier waren we niet blij mee maar protest hielp niet en daarmee was duidelijk dat de scheidsrechter niet onpartijdig was.

Mede daardoor kon Oosthoven verder uitlopen alhoewel ook wij nog regelmatig scoorden. Eindstand 10-6.